y

Doréma Daytona Air

Volledig opblaasbaar en snel op te zetten. Dat is wat meteen opvalt aan de Doréma Daytona Air opblaasbare voortent. Met dit model heeft Doréma een nieuwe generatie reistenten ontwikkeld. Het luchtframe van Doréma, het zogenaamde Easy Air Frame System, is snel op te pompen zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw vakantie!

Volledig opblaasbare voortent Doréma Daytona Air

Geen stangen, zeer stabiel en ideaal in gebruik. De Doréma Daytona Air is precies wat u kunt wensen in een voortent. Het opblaasbare frame bestaat enkel uit luchtslangen die nog verrassend stevig zijn. Onder alle weersomstandigheden houdt deze opblaasbare Doréma voortent probleemloos stand. Optioneel is er voor het oppompen een oplaadbare elektrische luchtpomp verkrijgbaar.

De laatste jaren is de populariteit van opblaasbare voortent enorm gestegen. Vaak worden opblaasbare tenten aangeboden als deeltenten. Doréma biedt u echter opblaasbare voortenten voor de complete omlooplengte van uw caravan. Zo ook de Doréma Daytona Air.

Naast de Daytona Air heeft Doréma ook de opblaasbare voortent modellen Luxor Air, Horizon Air Deluxe, Octavia Air, Magnum Airforce en de opblaasbare camper voortent Doréma Traveller Air. Kortom: aan keuze geen gebrek op het gebied van Doréma opblaasbare voortenten!

Specificaties

Doréma Monaco Air

Beschikbare maten Doréma Daytona Air

De Daytona Air is verkrijgbaar in de Doréma maten 06 tot en met 22. Hierin vallen de omloopmaten tussen 775 cm en 1200 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van een uitbouw, optioneel met slaapcabine.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!