y

Doréma Magnum Airforce

De Doréma Magnum Airforce All Season kenmerkt zich door optimaal opzetgemak, verrassend en veel ruimte en vooral maximale flexibiliteit. Deze modulaire opblaasbare Doréma voortent is op vele manieren in te delen en samen te stellen naar uw eigen wensen. Verkrijgbaar in twee verschillende formaten en uit te breiden met diverse opties.

Doréma Magnum Airforce = maximale flexibiliteit

Het model Doréma Magnum Airforce heeft eindeloze mogelijkheden. U kunt variëren qua kampeervakanties en de Magnum Airforce gebruiken gedurende het hele seizoen. Het basis model is namelijk zowel links als rechts uit te breiden met een uitbouw. Omdat de uitbouw los staat van de caravan, vormt de omloopmaat van uw caravan nooit een belemmering om dit unieke model uit te breiden.

Qua basisvoortent kan er gekozen worden voor uitvoeringen met 260 cm breedte of 390 cm breedte. Beide varianten hebben een diepte van 280 cm. Alle zijwanden van deze opblaasbare voortent en de uitbouw zijn oprolbaar, zodat er één ruime voortent van gemaakt kan worden. Daarnaast van de uitbouw ook dienen als slaapcabine of veranda. Daarnaast is er optioneel ook nog een 180 dm diepe luifel verkrijgbaar bij de Doréma Magnum Airforce.

Specificaties

Doréma Magnum Airforce

Beschikbare maten Doréma Magnum Airforce

De Magnum Airforce is verkrijgbaar twee verschillende maten, beiden met een diepte van 280 cm. Qua breedte is er keuze tussen 260 cm en 390 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van cozy corner, luifel, slaapcabine en binnenhemel.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!