y

Doréma Traveller Air Modulair

Doréma Traveller Air Modulair

De Doréma Traveller Air Modulair All Season is een unieke opblaasbare campervoortent. Door het geringe gewicht en de snelle opbouwtijd is dit model ideaal voor de rondtrekkende camperaar. Met deze Doréma opblaasbare campervoortent zult u het gevoel van maximale vrijheid ervaren. Bovendien is dit model uit te breiden naar eigen wens.

Opblaasbare campervoortent

De Doréma Traveller Modulair campervoortent is geschikt voor campers en camperbussen met een hoogte van 180 cm tot 320 cm. Dit model is een zeer stabiele tent onder alle weersomstandigheden. Het extra sterke Ten Cate All Season tentdoek maakt het mogelijk om deze opblaasbare voortent intensief te gebruiken en er toch jaren lang plezier van te hebben.

Deze Doréma Traveller Madulair opblaasbare campervoortent is aan de camper te bevestigen door middel van een tunnel, voorzien van een afritsbare tentpees. Deze tentpees schuift in de rail van de cassetteluifel. Mocht uw camper geen cassetteluifel hebben, dan is de tunnel ook te bevestigen op het dak of in de regengoot.

Doréma Traveller Air Modulair samenstellen

Uniek aan deze opblaasbare Doréma Traveller Air Modulair campervoortent is dat u hem geheel kunt samenstellen naar eigen wens. Bij aanschaf van de Traveller Air kunt u namelijk optioneel drie verschillende tunnels én drie verschillende zijtunnels toevoegen. Al deze (zij)tunnels hebben ieders een eigen formaat. Daarnaast kunt u deze voortent ook nog uitbreiden met een slaapcabine. De voortent kunt u zo groot en zo klein maken als u maar wilt!

Specificaties

Doréma Traveller Air Modulair

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!