y

Doréma Octavia Air

Doréma Octavia Air

Modern design en perfect afgestemd op uw caravan. Dat is de kracht van de Doréma Octavia Air. Een opvallend model op elke campingplek, mede dor zijn ronde vorm. Het luchtframe van Doréma, het zogenaamde Easy Air Frame System, is snel op te pompen zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw vakantie!

Volledig opblaasbare voortent Doréma Octavia Air

Geen stangen, zeer stabiel en ideaal in gebruik. De Doréma Octavia Air is precies wat u kunt wensen in een voortent. Het opblaasbare frame bestaat enkel uit luchtslangen die door de ronde dakvorm verrassend stevig zijn. Deze voortenten is stevig genoeg voor gebruik aan de Europese kusten, in weer en wind. In enkele minuten op te zetten én geschikt voor langer gebruik in het seizoen. Optioneel is er voor het oppompen een oplaadbare elektrische luchtpomp verkrijgbaar. De Octavia Air kan tevens optioneel worden uitgebreid met een uitbouw met slaapcabine.

De laatste jaren is de populariteit van opblaasbare voortent enorm gestegen. Vaak worden opblaasbare tenten aangeboden als deeltenten. Doréma biedt u echter opblaasbare voortenten voor de complete omlooplengte van uw caravan. Zo ook de Doréma Octavia Air.

Naast de Octavia Air heeft Doréma ook de opblaasbare voortent modellen Monaco Air, Luxor Air 280, Horizon Air Deluxe, Magnum Airforce en de opblaasbare camper voortent Doréma Traveller Air. Kortom: aan keuze geen gebrek op het gebied van Doréma opblaasbare voortenten!

Specificaties

Doréma Octavia Air

Beschikbare maten Doréma Octavia Air

De Octavia Air is verkrijgbaar in de Doréma maten 09 tot en met 19. Hierin vallen de omloopmaten tussen 850 cm en 1125 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van een uitbouw, optioneel met slaapcabine.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!