y

Werkplaats

Onderhoud en reparatie, werkplaats Vossenhoek, Technocenter, caravanschade

In ons eigen Technocenter in Rucphen wordt uw caravan of kampeerauto vakkundig onder handen genomen door onze opgeleide professionals. Wij verzorgen het onderhoud en reparatie, maar ook het inbouwen van diverse caravan- en camper accessoires. Caravanschade en reparaties worden in onze ruim opgezette werkplaats afgehandeld en in ons spuitbedrijf STR weer in de juiste kleur gespoten. Heeft u de schade gemeld bij uw verzekering? Dan handelen wij dit verder voor u af. Wij werken met de erkende verzekeraars en tevens volgens het Bovag- en Focwa keurmerk.

De Vossenhoek Technocenter verzorgt verder voor u onder andere:

Wat betekenen de BOVAG en FOCWA keurmerken?

Als u uw caravan voor onderhoud en reparatie in ons Techno Center achterlaat, dan bent u verzekerd van kwaliteit volgens de normen van BOVAG en FOCWA. Maar wat betekend dat voor u als klant?

Laat u onderhoud en reparatie uitvoeren door een BOVAG garage en u kunt rekenen op een betrouwbare afhandeling en kwaliteit van de werkzaamheden. Bij een onderhoudsbeurt controleren wij uw caravan op meerdere punten en voeren. Wilt u weten waar wij precies op controleren? Bekijk dan de pagina over BOVAG onderhoud.

Het FOCWA keurmerk geeft u de garantie dat wij uw caravan of camper repareren volgens de FOCWA standaard. Dit is een kwaliteitsnorm die waarborgt dat uw schade veilig en kwalitatief goed hersteld is. De eisen die FOCWA hieraan stelt zijn: reparatie volgens fabrieksvoorschriften met het gebruik van originele onderdelen.

Meer informatie over onderhoud en reparatie?

Uw zorgen aan uw caravan worden onze uitdaging. Wilt u een afspraak maken met ons Vossenhoek Technocenter in Rucphen of heeft u een vraag over onderhoud en reparatie? Dan kunt u deze mailen naar of bellen met onze werkplaats, tel. 088 – 303 81 00.

dienst-werkplaats-vossenhoek-caravan-recreatie-rucphen