y

Een nieuwe of tweedehands caravan

Bent u op zoek naar een nieuwe of een tweedehands caravan? Kom dan eens langs bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie. Wij zijn een van de grootste caravandealers van Brabant, waar u zowel gloednieuwe caravans als caravan occasions kunt kopen. In onze ruime showroom vindt u geheid een caravan die bij u en uw vakantiedoelen past. Wilt u graag een ruim model, waarin u tevens veel bagageruimte heeft? Of wilt u liever een lichtgewicht en compacte variant? In ons assortiment vindt u het allemaal. Voor het kopen van een caravan komt u daarom langs in onze winkel in Oud-Gastel, Brabant.

Een tweedehands caravan voor een scherpe prijs

Naast gloednieuwe caravans, kunt u bij ons ook terecht voor een tweedehands caravan. Wanneer u besluit een tweedehands caravan te kopen bij ons in Brabant, kunt u kiezen uit een breed assortiment aan occasions. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Knaus caravan? Of van een exemplaar van het merk Eriba? Door tweedehands te verkiezen boven een gloednieuwe caravan, profiteert u van scherpe prijzen.

Bekijk het aanbod online

Woont u niet in Brabant, maar wilt u wel graag een caravan kopen en bent u daarom benieuwd naar ons aanbod aan occasions? Dan raden we aan om online ons assortiment te bekijken. Heeft u interesse in een van de caravans uit het overzicht? Neem dan contact met ons op. We bespreken dan graag de mogelijkheden met u.

Ook andere kampeerbenodigdheden

Ondanks dat we een van de grootste caravandealers van Brabant zijn, verkopen we nog veel meer dan alleen caravan occasions en nieuwe caravans. Alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie hebben wij onder één dak. Denk hierbij aan diverse caravanaccessoires, zoals caravan movers en voortenten. Maar ook aan allerlei andere benodigdheden, zoals een kampeerstoel, een luchtbed en een gasfles. Kortom; wij zijn veel meer dan een van de grootste caravandealers van Brabant.

Laat u adviseren in de winkel

Breng een bezoek aan De Vossenhoek Caravan & Recreatie, een van de grootste caravandealers van Brabant, en vindt alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze vakantie! In de winkel lopen genoeg medewerkers rond die u graag van advies voorzien. Heeft u vragen over een tweedehands caravan of een ander product uit onze winkel? Stel deze dan gerust aan ons personeel. Wilt u voor of na uw bezoek een vraag stellen? Dan kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken via 088 – 303 81 00.