y

Knaus

Logo Knaus

Als in een droom, ontdek de vrijheid die beweegt. Compacte caravan voor paartjes of ruime designicoon – toch de sportieve caravan met extra veel laadvolume? Bij Knaus vindt u altijd de passende caravan voor uw droomvakantie. Van de ultralichte Travelino tot aan de klassieke Südwind: keuze uit vele verschillende modellen, nog meer indelingsvarianten en vele uitrustingsopties kunt u uw geheel eigen favoriet kiezen. Dat is vrijheid, die beweegt – en campingvakantie zoals u die zich altijd al heeft gewenst.

Met tomeloze passie zorgt Knaus sinds 1960 voor onvergetelijke vakantiemomenten. Met jarenlange ervaring en de moed om nieuwe paden te bewandelen verenigen zij de vertrouwde dingen met nieuwe. Bij de productie wordt ingezet op ambachtelijke kunst uit Neder-Beieren, bij de ontwikkeling van nieuwe voertuigen met ultramoderne constructie en fabricagetechnieken. Deze combinatie van beproefde principes en innovatieve ideeën maakt het tot één van de meest succesvolle merken binnen de branche.

Knaus, Vossenhoek, Knaus caravan

Knaus modellen 2020

Deseo: de flexibele. De laadmeester van Knaus, met enorme achterklep. Dankzij de modernste FibreFrame technologie is de DESEO nog flexibeler en ruimer gemaakt. De variabele ruimte‐indeling en toekomstgerichte constructie zorgen daarbij voor de perfecte balans tussen gebruiks‐ en woonruimte, zodat zelfs twee volwaardige motorfietsen kunnen worden getransporteerd. Op de bestemming verandert de DESEO dan in een volledig uitgeruste, comfortabele caravan

Sport & Fun: de praktische. De sportieveling in lifestyle en vervoer. Deze dynamische lifestyle bagagekampioen combineert het beste van twee werelden. Progressief design en ongelooflijk veel ruimte voor veel actie. Achterklep omhoog, fietsen erin, kampeerspullen in het enorme bagageluik aan de voorzijde en daar gaat u. Waar ook naartoe en zolang u wilt. De Sport & Fun is de extreemsporter onder de caravans.

Travelino: de innovatieve. Waar een wil is, is een weg. En de wil van Knaus is onwrikbaar. Net zoals het bijzonder lichtgewicht FibreFrame, het dynamische PowerAxle chassis en ultrasone technologie. Knaus heeft een visie, ontworpen in concept, geconstrueerd en geconcretiseerd. Het resultaat is een compleet nieuwe bouwwijze waarmee begonnen is aan een nieuw tijdperk in de caravanbranche. Als visie in productie gaat, zijn alle ogen gericht op de nieuwe revolutie. En dit is nog maar het begin.

Sport: de veelzijdige. Het multitalent uit de Knaus familie. Romantische avond voor twee, of een actieve vakantie aan zee met de hele familie. De Knaus Sport is gewoon een toegevoegde waarde. Met de ontwikkeling van deze serie is aan alles gedacht om het maximale te bereiken. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Met zijn lichtgewicht ontwerp, biedt hij bij elke lengte veel ruimte voor laadvermogen, wat de Sport uitermate geschikt maakt ook voor lichtere trekauto’s. Kortom, een veelzijdige instapserie voor elke vorm van vakantie.

Südwind: de caravan icoon. Uit welke richting de wind ook waait, de Südwind ontketent met een interieur‐ en exterieurdesign en vele highlights echte stormen van enthousiasme. Verheug u op moderne meubelbouw met integrale constructie, de energiezuinige binnenverlichting met LED‐techniek en onze extra brede opbouwdeur. Met de aangepaste achterlichten en het elegante dak van High‐Strength GFK zorgt Knaus ook aan de buitenkant voor een sterke uitstraling.

Catalogus & prijslijst

Knaus catalogus 2020

Knaus prijslijst 2020

Knaus 2020, Vossenhoek

Het aanbod nieuwe Knaus caravans in onze showroom wordt steeds aangepast. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Knaus caravans. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop, Tel. 0165-343053 of showroom@vossenhoek.nl.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.