y

Campingstoelen

 Buitengewoon in campingstoelen!

Dé ideale campingstoel is voor iedere persoon anders. Zo heeft iedereen een eigen voorkeur in type stoel, comfort en design. Maar ook uw lengte en gewicht spelen een belangrijke rol bij het kiezen van de juiste campingstoel. De Vossenhoek Caravan & Recreatie heeft voor elke persoon de perfecte stoel! Kom langs in onze kampeerwinkel en probeer zelf welke stoel u het meeste comfort geeft.

U vindt in onze winkel een uitgebreid assortiment met campingstoelen van topmerken Travellife en Crespo. Kom hier proef zitten op onder andere onze bestsellers Barletta Comfort of de luxe Air Elite Relaxstoel. Dankzij onze scherpe prijsstelling heeft u al een campingstoel vanaf € 44,95!

Daarnaast kunt u ook bij De Vossenhoek terecht voor bijbehorende accessoires bij campingstoelen, zoals voetenbankjes en stoelhoezen. Hiermee wordt u kampeerervaring nóg comfortabeler!

Travellife, travellife campingstoel, travellife campingstoelen, De Vossenhoek, kampeerwinkel, campingshop, RucphenTravellife, travellife campingstoel, travellife campingstoelen, De Vossenhoek, kampeerwinkel, campingshop, RucphenTravellife, travellife campingstoel, travellife campingstoelen, De Vossenhoek, kampeerwinkel, campingshop, Rucphen

Hoe kies ik een nieuwe campingstoel?

Er zijn verschillende criteria die u kunt overwegen om tot de juiste keuze te komen. Hierin zijn voornamelijk uw persoonlijke voorkeuren erg belangrijk. Lees hieronder enkele tips die u helpen om de juiste campingstoel te kiezen. Daarnaast is het altijd raadzaam om de kampeerwinkel te bezoeken en diverse stoel uit te proberen. Onze medewerkers helpen u graag daarbij!

Type stoel

Onder de campingstoelen zijn er verschillende soorten en maten te vinden. Van eenvoudige opklapbare krukjes tot aan de meest uitgebreide luxe relaxstoelen in verschillende formaten. Zijn verstelbare arm- en rugleuningen nodig? Hoge of lage rugleuning? Of hecht u veel waarde aan het materiaal van de zitting en leuning? Hoe u uw stoel wilt gebruiken is belangrijk om te weten om de keuze te maken voor het juiste type campingstoel.

Design en kleur

Wat hierin uw voorkeur heeft is vooral afhankelijk van smaak en van gemak. Welke kleuren vindt u het mooist of passen het beste bij de rest van uw kampeermeubelen? Is de kleur van het frame van belang? En als u van plan de stoel mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand of zwembad, dan is het verstandig om te kiezen voor een lichtgewicht campingstoel.

Type persoon

Behalve uw persoonlijke voorkeuren is het ook van belang dat u rekening houdt met zaken die fysiek noodzakelijk zijn bij het kopen van een campingstoel. Zo zal een persoon van 1.60 m een andere stoel comfortabel vinden dan een persoon met een lengte van ruim 2 meter. Ook zal uw gewicht hier invloed op hebben. Maar denk bijvoorbeeld aan fysieke ongemakken, zoals rug- of nekklachten.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.