y

Eriba

logo eriba

De geschiedenis van Eriba als fabrikant van caravans begint in het jaar 1957. Toen ontstond met de oer-Troll de eerste caravan bij Hymer in Bad Waldsee. Het was het eerste model van de legendarische en succesvolle cult caravan Touring en geldt als de basis van de zeer succesvolle geschiedenis van de firma. Tegenwoordig biedt Hymer onder het merknaam Eriba compacte lichtgewicht caravans tot zeer royale en luxueuze comfort caravans aan, van eenvoudige reiswagen met extra slaapdak tot chique en ruime familie caravans, alles wat een kampeer hart begeert. Het maakt niet uit of u een nieuwe of een gebruikte caravan koopt – de investering betaalt zich altijd uit dankzij zijn hoge waardevastheid.

Eriba, Eriba caravan, Vossenhoek

Eriba modellen 2020

Touring: De  Touring caravans hebben een cultstatus verworven. Kenmerkend zijn hun geringe eigen gewicht, compacte afmetingen en lage totale hoogte. Ook het hefdak en de perfecte volgeigenschappen zijn legendarisch. De exclusieve uitrusting waarborgt zowel comfort als een optimale veiligheid. Een praktische inrichting met hoogwaardig interieur en exclusieve design maken van uw reizen met de Eriba Touring een onvergetelijke gebeurtenis.

Feeling & Nova Light: Perfect voor intensieve reiservaringen in combinatie met een comfortabel woongevoel: de lichte, wendbare Eriba Feeling en Nova Light. De compacte Eriba Feeling onderscheidt zich door een laag chassis en scoort dankzij het hefdak met een ruim interieur en een aangename woonsfeer. De Eriba Nova Light weet te bekoren dankzij de comfortabele stahoogte. Dankzij het erg lage eigen gewicht kunt u nog allerhande bagage meenemen. Gezellige zitgroen en ligmogelijkheden zorgen voor een woon- en slaapcomfort dat zelfs aan de hoogste eisen voldoet.

Living: Met een chic design en aantrekkelijke kleurharmonie brengt de Eriba Living jong en jong gebleven kampeerders in vervoering. Het woongedeelte heeft een huiselijke uitstraling en het slaapgedeelte is zo comfortabel ingericht dat grote en kleine caravanfans zich prima voelen. De stapelbedden maken de Eriba Living erg kindvriendelijk. Bovendien zijn er diverse opbergmogelijkheden om het opruimen een stuk eenvoudiger te maken.

Exciting: Opvallend door zijn stijlvolle design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon- en slaapgedeelte zijn praktisch uitgevoerd en stralen een huiselijke sfeer uit. Door een flexibele indeling van de slaapplaatsen is de Eriba Exciting tevens een zeer kindvriendelijk model. Door het innovatieve raum+system worden de ruimtes optimaal benut, met maximaal comfort en zelfs meer bewegingsvrijheid. In de diverse opbergruimtes bevinden zich geen storende installaties, waardoor dit model ideaal is voor het hele gezin.

Nova: Dit jaar werd de favoriete Premium-serie volledig gerestyled. Dankzij de innovatieve CLIMADUR-opbouwtechniek zijn de isolatiewaarden uitstekend en zijn de stabiliteit en levensduur ongeëvenaard. Behalve de typische ronde vormen vallen meteen de gladde zijwanden, de verzonken voortentrail en het dynamische design achteraan op.

Brochure & prijslijst

Catalogus, brochurePrijslijst

Eriba, Eriba caravan, Vossenhoek

Het aanbod nieuwe Eriba caravans in onze showroom wordt steeds aangepast. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Eriba caravans. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop, Tel. 0165-343053 of showroom@vossenhoek.nl.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.