y

Caravan movers

Na een lange reis komt u aan op uw camping en de caravan moet op zijn plek gezet worden. Maar vermoeid van de reis heeft u geen zin om die zware caravan op de juiste positie te duwen. Dit is voor veel kampeerders meer dan herkenbaar! En daarom hebben wij de oplossing: caravan movers. Bij De Vossenhoek vindt u diverse caravan movers van toonaangevende topmerken als Enduro, Truma, Easydriver en AL-KO. Bovendien zorgen wij er ook voor dat de mover onder uw caravan wordt gemonteerd!*

Met een caravan mover kunt u eenvoudig uw caravan op precies de juiste plaats zetten met een simpele afstandsbediening. Zo kunt u snel en zonder enige krachtsinspanning uw caravan verplaatsen! Maar hoer werken caravan movers eigenlijk? Bekijk het in onderstaande video!

Caravan movers: halfautomaat of volautomaat?

Het aanbod aan movers is in grote lijnen in te delen in twee groepen: halfautomaat en volautomaat. Het verschil tussen die twee groepen is redelijk eenvoudig en zit hem in de manier waarom de aandrijfrollen op de band gezet worden. Bij een half automaat caravan mover moet u zelf, met behulp van een slinger, de aandrijfrollen op de band draaien. Daarna verloopt het verplaatsen van de caravan automatisch. Bij een volautomaat caravan mover worden de rolle op de band gezet door de mover zelf. U hoeft hier geen handmatige handelingen voor te verrichten.

Combiactie! 

De caravan movers worden gemonteerd met een traditionele accu. U kunt ervoor kiezen om uw mover te voorzien van een lichtgewicht en duurzame litium-ion accu. Als u nu kiest voor een nieuwe caravan mover kunt u een lithium-ion accu erbij nemen voor de gereduceerde prijs van € 195! Meer weten over de voordelen van een lithium-ion accu? Klik hier!

* De prijzen van onze caravan movers zijn inclusief montage. Montage zal worden uitgevoerd in onze eigen werkplaats.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.