y

Caravan huren

Genieten van een onbezorgde vakantie!

Kamperen is kiezen voor vrijheid, gaan en staan waar u maar wilt! U kunt vooraf een camping reserveren maar u kunt er ook voor kiezen om te vertrekken naar een regio en daar ter plaatse een leuke camping te bezoeken. Heerlijk met z’n tweeën of met het hele gezin. Hoe uw ideale kampeervakantie er ook uitziet, u hebt met De Vossenhoek altijd een betrouwbare partner in handen! Kom eens een caravan huren en ervaar de ultieme vrijheid die het kamperen u biedt. U hebt gegarandeerd een vakantie om nooit meer te vergeten!

verhuur, verhuur folder, brochure caravan huren, folder caravan huren, huur folder

U kunt kiezen voor vier verschillende caravan types die wij verhuren. Zo kunt u een caravan huren van type Luxury A (met een dwarsbed), Luxury B (met een Frans bed), Luxury C (met enkele bedden) en de Family (geschikt voor 5 à 6 personen). Plattegronden van deze verschillende indelingen kunt u vinden in onze verhuur folder.

Kom naar de showroom en bekijk zelf wat u kunt verwachten van de te huren caravans. Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt ook contact opnemen met onze showroom op de pagina contact showroom.

Caravan Verhuur, Caravan huren, De Vossenhoek, Caravan huren Brabant, Caravan huren Rucphen, Caravan huren Roosendaal, Caravan huren Breda, Caravan huren AntwerpenCaravan Verhuur, Caravan huren, De Vossenhoek, Caravan huren Brabant, Caravan huren Rucphen, Caravan huren Roosendaal, Caravan huren Breda, Caravan huren Antwerpen

Waarom zou ik een caravan huren?

Uiteraard horen wij deze vraag wel vaker. Het huren van een caravan kan bijvoorbeeld een goede eerste kennismaking zijn met het kamperen. In een huur caravan kunt u namelijk genieten van de ultieme vrijheid die het kamperen u biedt, zonder dat u de grote investering hoeft te doen van het kopen van een eigen caravan. Zo kunt u tevens voordelig op vakantie!

Ook kan het huren van een caravan een handig referentiepunt zijn wanneer u twijfelt over de aankoop van een caravan. Gaat u een caravan huren, dan biedt dat de mogelijkheid om een bepaald type indeling voor één of meerdere weken uit te proberen.

Maar het allerbelangrijkste antwoord kunnen wij u niet geven. Hét antwoord op de vraag “Waarom zou ik een caravan huren?” krijgt u pas, wanneer u zelf een caravan huurt…

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.