y

Doréma Palma

De Doréma Palma voortent luifel is geschikt voor bijna alle Doréma voortenten vanaf modeljaar 2007. Met een diepte van 220 cm is deze zonneluifel een riante uitbreiding van uw voortent. Deze voortent luifel is verkrijgbaar in de kleuren antraciet/grijs en blauw/grijs. Zo past hij altijd bij het design van uw Doréma voortent. Dit model is vooral geschikt voor de rondtrekkende kampeerder of voor kortere vakanties en weekendjes weg.

Eenvoudig opzetten Doréma Palma

De Doréma Palma is een voortent luifel die eenvoudig op te zetten is. Door middel van een kunststof koppelprofiel aan de petluifel kan de Palma luifel gemakkelijk aan de voortent vastgezet worden. De drie staanders aan de voorzijde houden de luifel omhoog. Voor het frame van deze voortent luifel kunt u kiezen uit staal, aluminium of Fibre Tech Plus.

Diverse extra opties

Deze voortent luifel kan worden uitgebreid met enkele extra opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de per stuk verkrijgbare zijwanden, voor extra beschutting tegen wind of regen. Voor extra stevigheid en zekerheid bij zwaardere weersomstandigheden kunt is ook een Safe Lock adapter set en Safe Lock stormbanden set optioneel verkrijgbaar.

Specificaties

Doréma Palma

Beschikbare maten Doréma Palma

De Palme is verkrijgbaar in de Doréma maten 02 tot en met 19. Hierin vallen de omloopmaten tussen 675 cm en 1125 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze luifel te voorzien van een aluminium frame, Fibre Tech Plus frame en zijwanden (per stuk verkrijgbaar).

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma luifel voor aan uw caravan of voortent? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!