y

Caravanluifel te koop

Bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie in Oud-Gastel, Brabant, is voor elk soort caravan een caravanluifel te koop. Wilt u graag een luifel kopen die u direct aan uw caravan, camper of voortent kunt bevestigen? Bij ons is een caravanluifel te koop die u beschermt tegen de stromende regen, maar ook tegen de felle zon. Voor een caravan of voortent vindt u bij ons de ideale luifel. Wij verkopen voortenten en luifels in alle maten en van diverse topmerken.

Caravanluifel te koop: welke kiest u?

Een luifel aan uw caravan of voortent, beschermt u tegen zon, regen of wind en zorgt ervoor dat u heerlijk kunt zitten bij uw caravan of camper. Bij onze caravanverhuur hebben wij de caravanluifel te koop in diverse types, namelijk:

  • Luifels in een draagtas
  • Luifels gemonteerd op het dak of tegen de zijwand
  • Luifels met een frame

De dakluifels kunt u uitbreiden met verschillende zijwanden, zoals een rainblocker of sunblocker. Ook is het mogelijk om uw luifel niet aan de caravan, maar aan de voortent te bevestigen. Zo heeft u in een oogopslag meer tent of overkapping!

Eriba, Eriba caravan, Vossenhoek

Een luifel kopen voor uw caravan of voortent van een bekend merk

Wij beschikken over enorme voorraden en bieden u daarom ook een ruime keuze aan luifels van topmerken. Er is dus altijd een caravanluifel te koop die bij uw wensen aansluit. Wilt u graag een luifel kopen voor uw voortent of caravan van een bekend merk als Thule? Onze merken leveren namelijk ook diverse modellen luifels met frame. Bekijk onze voortenten en download de folders om de mogelijkheden te ontdekken. Wilt u naast een luifel voor uw caravan ook nog een voortent kopen? Die verkopen wij ook. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Dorema-voortent? Als u een totaalpakket wilt, verkopen wij uiteraard ook caravans. Een van de merken caravans die u bij ons zult vinden, is Weinsberg.

Bezoek de grootste THULE-dealer van Zuid-Nederland

Kom langs in onze winkel en bezoek onze kampeerwinkel. Hier staat een groot aantal luifels voor uw caravan, camper of voortent uitgestald. In de winkel helpen onze medewerkers u graag verder. Zij voorzien u van deskundig advies en beantwoorden al uw vragen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een vakkundige montage van de caravanluifel die wij te koop aanbieden. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)165 – 34 30 53.