y

Doréma Mondial

Doréma Mondial

Sportief, stijlvol en functioneel. Dát is de Doréma Mondial caravan luifel! Deze multifunctionele Doréma luifel kan zich diverse gedaantes aannemen. De Monial is een uniek ontwerp waarin de ronde vorm van Doréma Octavia voortent is gecombineerd met het design van de Doréma Panorama luifel.

Doréma Mondial in diverse gedaanten

Wat maakt deze Doréma caravan luifel nou zo anders dan anders? Heel simpel: de Doréma Mondial is eenvoudig en snel om te bouwen naar verschillende mogelijkheden. Net als bij de Panorama luifel hebben de standaard zijwanden uitritsbare panelen. Hiermee tovert u uw luifel gemakkelijk om van een dakluifel naar een luifel met zijwanden.

Daarnaast kan de Doréma Mondial worden uitgebreid met aanritsbare driehoekige zijwanden. Dit zorgt voor nog meer beschutting tegen wind en regen, zodat u altijd onder uw luifel kunt blijven genieten van uw welverdiende vakantie.

Extra veel leefruimte

Dat de Doréma Mondial een luifel is die voor een ruime leefruimte zorgt, heeft te maken met twee dingen. Ten eerste creëert deze caravan luifel al veel ruimte door zijn diepte van 240 cm. Ten tweede zorgt de ronde vorm van deze luifel ervoor dat er geen middenstaander nodig is. Hierdoor wordt de ruimte niet verstoord en ontstaat er optimale bewegingsvrijheid.

Specificaties

Doréma Mondial

Beschikbare maten Doréma Mondial

De Mondial is verkrijgbaar in de Doréma maten 09 tot en met 16. Hierin vallen de omloopmaten tussen 850 cm en 1050 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze luifel te voorzien van een aluminium frame en een set zijwanden.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma luifel voor aan uw caravan of voortent? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!