y

Doréma Panorama

Doréma Panorama

Wilt u ook opvallen op de camping? Dan is de Doréma Panorama caravanluifel perfect voor u! Deze tijdloze bestseller van Doréma is verkrijgbaar in zes verschillende kleurcombinatie met opvallende kleuren in de boogvormige zijwandpanelen. Ideaal als toer luifel en door de optioneel verkrijgbare voorwand kan deze luifel tevens dienen als voortent!

Doréma Panorama, multicolor luifel

Het unieke aan deze Doréma caravanluifel zit hem in de opvallende kleurcombinaties. U heeft hierin keuze uit de kleuren: antraciet/blauw, antraciet/geel, antraciet/rood, antraciet/groen, antraciet/grijs of de modieuze multicolor uitvoering. Dit staat niet alleen modieus, maar uw voortent zal ook voor iedereen herkenbaar zijn.

Alleen het beste materiaal is goed genoeg

Deze Doréma Panorama caravanluifel is volledig gemaakt van Ten Cate All Season tentdoek. Dit bestaat uit een zeer sterk, maar lichtgewicht, syntetisch materiaal. Gegarandeerd 100% waterdicht en een zeer lange levensduur. De zijwanden hebben volledig uitritsbare boogvormige panelen die zorgen voor extra beschutting tegen wind en regen.

Daarnaast zijn er voor de Doréma Panorama een voorwand en een bijpassende gordijnen set optioneel verkrijgbaar. Hiermee kunt u in een handomdraai uw luifel een 240 cm diepe voortent maken. Kortom: de panorama biedt u een luxe multifunctionaliteit.

Specificaties

Doréma Panorama

Beschikbare maten Doréma Panorama

De Panorama is verkrijgbaar in de Doréma maten 05 tot en met 15. Hierin vallen de omloopmaten tussen 750 cm en 1025 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze luifel te voorzien van een aluminium frame, Fibre Tech Plus frame, voorwand en gordijn set.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma luifel voor aan uw caravan of voortent? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!