y

Doréma Octavia

Doréma Octavia

Doréma heeft de Octavia speciaal ontwikkeld om de futuristische designs van de nieuwste caravans te accentueren. Daarnaast hebben ze gezorgd voor een speciaal op maat gemaakt Doréma Octavia luifel, voor extra ruimte en comfort.

Moderne allrounder

De Doréma Octavia is een succesvol model. Om de designs van nieuwe caravans te onderstrepen is voor de Octavia voortent gekozen voor een moderne ronde vormgeving. Het doek is gemaakt van sterk Ten Cate All Season tentdoek met een lange levensduur en perfecte pasvorm.

Met een diepte van 240 cm biedt deze Doréma voortent een royale leefruimte met diverse mogelijkheden. Zo zijn alle voor- en zijwanden zijn uitritsbaar en oprolbaar. Hierdoor profiteert deze voortent van optimale ventilatie en van de voorwand is in een handomdraai een gezellige veranda te maken.

Uitbreidingsmogelijkheden Doréma Octavia

U kunt de Doréma Octavia voortent optioneel samenstellen naar eigen smaak en wens. Zo is er optioneel een uitbouw verkrijgbaar met slaapcabine. Speciaal voor dit model voortent heeft Doréma een perfect bijpassende Doréma Octavia luifel ontwikkeld. Deze luifel heeft een diepte van 220 cm en zorgt voor extra ruimte en bescherming tegen zon of regen. Doordat de luifel dezelfde ronde vorm volgt van de voortent blijft de futuristische look van de Octavia te behouden.

Specificaties

Doréma Octavia

Beschikbare maten Doréma Octavia

De Octavia is verkrijgbaar in de Doréma maten 08 tot en met 19. Hierin vallen de omloopmaten tussen 825 cm en 1125 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van aluminium frame en uitbouw, optioneel met slaapcabine.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!