y

SUP Boards

Dé trend van dit moment

Bij De Vossenhoek kunt u nu terecht voor het kopen van opblaasbare SUP boards van XQ Max. Wij hebben voor u de XQ Max 320 én de XQ Max 305 in de kampeerwinkel staan.

Stand Up Paddling (SUP), vaak suppen of sup surfen genoemd, is dé watersport trend van dit jaar. Het is internationaal de snelst groeiende watersport en ook in Nederland wordt het steeds populairder! Bij het Suppen sta je op een SUP board en beweeg je je voort over het water door middel van peddel.

XQ Max 320 SUP board

De XQ Max 320 is een langere variant SUP board. Het opblaasbare SUP board heeft een lengte van 320 cm en staat bekend als een allround board. Het board is zo gevormd dat hij op het water zowel wendbaar als stabiel is.

Door zijn lengte is het ook mogelijk om dit SUP board als een touring board te gebruiken. Dit langere board maakt makkelijker snelheid en kan ook makkelijk de snelheid behouden, doordat het minder snel afremt.

Daarnaast is dit SUP board uitermate geschikt voor de beginnende stand up paddler. Omdat het opblaasbaar is, is hij makkelijk mee te nemen. Bovendien heeft de XQ Max 320 een hoog draagvermogen tot wel 160 kg.

De 320 SUP wordt geleverd als een compleet pakket. Het pakket bestaat uit onder andere een verstelbare peddel, leash, reparatie set, pomp en rugtas.

SUP, Stand Up Paddle, XQ Max 320, XQ Max 305, SUP board, sup boards

XQ Max 305 SUP board

De 305 variant van XQ Max is een ideaal allround supboard en is ook te gebruiken als surf board. Met een lengte van 305 cm is hij iets kleiner dan de XQ Max 320 en daardoor ook wendbaarder in het water. Naast de lengte draagt ook de afgeronde neus bij aan de wendbaarheid.

Dit SUP board is ideaal voor de beginnende supper om de eerste kilometers op af te leggen. De 305 wordt ook geleverd als een compleet pakket met o.a.: verstelbare peddel, leash, reparatie set, pomp en rugtas.

De XQ Max 305 is, net als de 320, opblaasbaar en heeft een draagvermogen tot 100 kg. Ook is het SUP board voorzien van een elastiek om wat bagage of drinken mee te nemen.

SUP, Stand Up Paddle, XQ Max 320, XQ Max 305, SUP board, sup boards

Meer informatie?

Is het suppen ook iets voor u? Of wilt u meer weten over onze SUP boards? Neem dan nu contact op met onze kampeerwinkel op 088 – 303 81 00 of stuur een e-mail naar shop@vossenhoek.nl. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het juiste XQ Max SUP board.