y

Route

Route

Jouw locatie:

LET OP:

Vanaf maandag 26 augustus tot (naar verwachting) 20 december 2019 zal een deel van de Kozijnenhoek en een deel van de Industriestraat afgesloten zijn (zie rode lijn op afbeelding). Dit betreft de T-splitsing schuin tegenover Laco Sportcentrum Rucphen, voorheen De Vijfsprong.

Dit betekent dat onze bezoekers die vanaf de A58, afslag Rucphen, of vanaf de richting Sint Willebrord/Etten-Leur komen tijdelijk niet via de Kozijnenhoek bij De Vossenhoek kunnen komen. Langs deze weg willen wij u dan ook op attenderen op de volgende alternatieve route.

De Kozijnenhoek is afgesloten vanaf de rotonde bij het gemeentehuis. Neem op de rotonde de afslag naar de Helakkerstraat, de weg links langs het gemeentehuis. Vanaf de A58 betekent dit rechtdoor over de rotonde, tweede afslag. Vanaf Sint Willebrord/Etten-Leur betekent dit linksaf op de rotonde, derde afslag. Rijdt de Helakkerstraat helemaal uit tot aan de T-splitsing Helakkerstaat-Korte Hei. Sla bij de T-splitsing rechtsaf de Korte Hei op. Als u de Korte Hei uit rijdt tot aan de volgende T-splitsing (Korte Hei-Industriestraat) ziet u De Vossenhoek recht voor u. Op dit deel van de Korte Hei passeert u tevens onze werkplaats.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

20 oktober
KOOPZONDAG
11.00 – 17.00 uur