y

Nieuw: Soplair kasten

Nieuw in ons assortiment: keuken- en legkasten van Soplair. Een merk met oog voor design, kwaliteit, gebruiksgemak én duurzaamheid. Producten van Soplair voldoen aan de praktische en comfort behoeften van de meest veeleisende gebruikers. De producten bieden het beste compromis tussen degelijkheid en ruimtebesparing.

Duurzaamheid voorop!

Soplair heeft voor duurzame materialen gekozen bij de ontwikkeling van hun producten. Daarbij wordt goed nagedacht over toepassing voor openluchtrecreatie. Een van de gebruikte materialen is bamboe. Dit snelgroeiende natuurlijke materiaal heeft goede technische eigenschappen, waardoor het een duurzaam alternatief is voor traditionele materialen.

Qua sterkte en dichtheid doet bamboe niet onder voor hout en aluminium. Bovendien is bamboe door het lage gewicht en de elasticiteit beter bestand tegen vocht en hitte. Dit maakt het een ideaal materiaal voor buitengebruik!

Soplair Fidji

Een combinatie van aluminium en bamboe. Een praktisch keukenmeubel dat u echt overal mee naar toe kunt nemen. Door het zeer compacte in- en uitvouwsysteem is de Fidji eenvoudig en snel op te zetten en op te bergen.

Het bamboe bovenblad is stevig en eenvoudig schoon te houden. Daaronder ruime kastruimte, met onder ander opbergvakjes aan de zijkant en permanente ventilatie. De kastruimte is gemaakt van PVC gecoat polyester canvas. Het geheel weeg slechts 10,5 kg.

Soplair Hanoï

Ideaal voor een kortere trip of rondtrekkende vakantie is de compacte legkast Hanoï. Dit klein formaat legkast, met drie legplanken, biedt verrassend veel opbergruimte. Bij de ontwikkeling van dit product is uiterst zorgvuldig geluisterd naar de wensen van de kampeerder.

Deze Soplair Hanoï is het antwoord op de behoefte aan compacte opberg oplossingen. Door het gebruik van bamboe en aluminium is het zeer licht in gewicht én eenvoudig schoon te maken. Het kastje heeft een formaat van 61 x 50 x 91 cm en weegt slechts 7,8 kg.

Soplair Easyquick Bali

De grote legkast Bali is voorzien van het Easyquick Folding and Unfolding systeem. Met dit systeem is de Bali legkast nóg eenvoudiger op te zetten, in slechts 3 seconden. Het is een combinatie van lichtgewicht, robuust en optimale opberg ruimte.

Deze kast met drie legplanken is, ondanks zijn grote formaat, op te vouwen tot een klein pakketje. Het totale gewicht van dit product bedraagt een kleine 11,5 kg.