y

Doréma Quattro

Doréma Quattro

De ultieme alleskunner voor elk jaargetijde is de Doréma Quattro! Dit model is een universele voortent geschikt voor gebruik in elk gewenst jaargetijde. De Quattro is speciaal ontworpen voor de kampeerder die extra ruimte en comfort wenst. Uniek zijn de aangenaaide schuimkussens voor een perfecte aansluiting op de caravanwand.

Doréma Quattro, stabiele 4-seizoenen tent

De Doréma Quattro is uniek vanwege zijn multifunctionaliteit. De tent is gemaakt van extra sterk Ten Cate All Season tentdoek. Met de optionele frame upgrade en een winterpakket, is dit model perfect voor seizoensgebruik en zelfs voor een wintersport vakantie.

Dit model Doréma voortent is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen, ieder mijn een eigen diepte en breedte. De Doréma Quattro wordt geleverd met een vrijstaand frame op vier poten en alle voor- en zijwanden zijn uitritsbaar en oprolbaar.

Diverse mogelijkheden

Naast de verschillende beschikbare formaten is de Doréma Quattro ook verkrijgbaar met verschilende soorten frames. Voor de Quattro 225 en de Quattro 275 kan een frame van 25 mm EasyGrip staal worden gebruikt of een aluminium frame. De modellen Quattro 380 en Quattro 430 zijn verkrijgbaar met een 25 mm EasyGrip stalen frame, maar ook met een EasyGrip staal frame van 28 mm.

Specificaties

Doréma Quattro

Beschikbare maten Doréma Quattro

De Quattro is verkrijgbaar in vier verschillende formaten. Drie daarvan hebben een diepte van 200 cm en hebben qua breedte de keuze tussen 225 cm, 275 cm en 380 cm. De vierde uitvoering heeft een diepte van 240 cm en een breedte van 430 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van een aluminium frame, winterset en binnenhemel.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!