y

Doréma Mistral

Doréma Mistral

Veel ruimte, weinig werk. Beter kunnen we de Doréma Mistral modellen niet omschrijven. Het is de ideale voortent voor de rondtrekkende kampeerder. Maar nog mooier: deze Doréma voortent is geschikt voor gebruik op elk moment van het seizoen. Uitermate geschikt voor gebruik van de lente tot aan de herfst!

Eenvoudig en snel op te zetten

De Doréma Mistral is makkelijk en snel op te bouwen. Dat maakt hem ideaal voor kampeerders die na een paar dagen weer doortrekken of voor gebruik bij korte vakanties of weekendjes weg. Zowel het dak als de wanden zijn gemaakt van lichtgewicht Ten Cate All Season tentdoek. De gehele voorwand is uitritsbaar, waardoor de Mistral ook kan fungeren als luifel met zijwanden.

Doréma Mistral All Season & Mistral XL All Season

De Doréma Mistral is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De Mistral en de Mistral XL hebben beide een diepte van 240 cm. Het verschil zit hem in de breedte van de voortent. Waar de Mistral All Season een breedte heeft van 300 cm, is de XL uitvoering 360 cm breed. De Doréma Mistral biedt dus verrassend veel ruimte voor een eenvoudig op te zetten lichtgewicht voortent.

Specificaties

Doréma Mistral

Beschikbare typen Doréma Mistral

De Mistral is verkrijgbaar als de Mistral All Season en als Mistral XL All Season. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs kan deze voortent ook worden voorzien van een set aandrukstangen.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!