y

Vacature caravanmonteur

Monteurs werkplaats (M/V) – fulltime

Wij zoeken caravanmonteurs! Of in ieder geval iemand die kennis heeft van carrosserie techniek, schade herstel, installatietechniek, elektrotechniek of timmerwerk. Ongetwijfeld kun jij ons met een van die werkzaamheden helpen!

Kun je dat? Dan zorgen wij ervoor dat je je verder kunt ontwikkelen tot een volwaardig caravanmonteur die van alle markten thuis is. Als jij de man/vrouw bent die wij zoeken, lees dan vooral verder!

Wat ga je bij ons doen?

Het vak caravanmonteur is niet in één begrip te vatten. Als caravanmonteur moet je over verschillende kwaliteiten beschikken, zoals hierboven al beschreven. Er komt zo veel kijken bij onderhoud en reparaties aan een caravan…

Een belangrijk kenmerk van je werk als caravanmonteur is dat je zelf de creativiteit moet hebben om de juiste oplossingen te vinden. Verschillende schades vragen nou eenmaal om verschillende oplossingen en bij het op- en inbouwen van accessoires wordt behendigheid – en soms zelfs lenigheid – gevraagd. Maar jij wordt juist enthousiast van dergelijke uitdagingen!

Ook het uitvoeren van bijvoorbeeld BOVAG beurten behoord tot onze werkzaamheden. Jij bent er verantwoordelijk voor dat de caravans tiptop in orde de werkplaats weer verlaten en onze klanten met een veilig gevoel op vakantie kunnen. Want zeg nou zelf: er is toch niks vervelender dan problemen krijgen tijdens je vakantie?

Welke kwaliteiten bezit jij?

Je bent een topper met technisch inzicht en de wil om zich door te ontwikkelen. Erg belangrijk is oog voor detail en vooral passie voor kwaliteit. Natuurlijk ben jij echt een oplossingsgerichte denker en weet je voor de meest complexe situaties toch de meest eenvoudige oplossing te bedenken. Je werkt nauwkeurig en secuur, want zelfs een kleine fout kan voor de klant grote gevolgen hebben. Maar ook niet onbelangrijk: we hebben een gezellig team waar jij in past en als team mee kunt samenwerken.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Afwisselend en uitdagend werk, want geen dag is het zelfde en geen enkele oplossing is kant-en-klaar beschikbaar
  • Een ruim opgezette en moderne werkplaats met een hoge reputatie in de regio
  • Een gezellig team met een goede werksfeer en onderling vertrouwen
  • Mogelijkheden voor cursussen en scholing om jezelf verder te ontwikkelen en/of specialiseren

Heb jij interesse om bij ons te komen werken?

Dan nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek! Ben je een leerling monteur of heb je al 25 jaar ervaring? Wij komen graag met jou in contact. Het enige wat je nu moet doen is een afspraak maken door te mailen naar werkplaats@vossenhoek.nl en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel met een kop koffie om je motivatie toe te lichten.