y

NIEUW: Knaus Yaseo

Knaus-Tabbert brengt een nieuwe generatie caravans op de markt. De nieuwste Knaus Yaseo is een duurzame caravan, die geschikt is voor elektrische trekvoertuigen. Hiermee speelt het Duitse merk in op het groeiende aantal elektrische auto’s en de trend van het duurzaam kamperen. Deze Knaus caravan is volledig elektrisch, lichtgewicht én multifunctioneel. Speciaal ontworpen voor de toekomst!

Duurzame Knaus caravan

Duurzaam en milieuvriendelijk kamperen heeft geen compromissen meer nodig. Met een Knaus Yaseo caravan bent u goed voor de natuur zonder iets aan luxe in te leveren. De caravan is volledig gasloos en alle apparaten werken op elektriciteit. Zo is de Yaseo onder andere voorzien van een dubbele inductie kookplaat en een bankairco die kan koelen én verwarmen.

Daarnaast blinkt dit nieuwe model ook uit in vernieuwende en praktische indelingen. De ruimtes worden optimaal benut met onder andere een opklapbaar bed, multifunctionele meubels en slimme opbergmogelijkheden, zelfs voor fietsen of andere outdoor spullen. Dit maakt de Knaus Yaseo ook zeer geschikt voor de sportieve en avontuurlijke kampeerder.

Knaus Yaseo, dé lichtgewicht caravan

Niet alleen in het ontwerp is de nieuwe Knaus Yaseo innovatief, maar ook in de bouw. Vergeleken met andere caravans van het zelfde formaat is de Yaseo aanzienlijk lichter in gewicht. Het ontbreken van een gasinstallatie en het gebruik van multifunctioneel meubilair hebben daar een groot aandeel in. Het grote voordeel van dit lichtgewicht model is dat hij ook voortgetrokken kan worden door elektische auto’s.

Verkrijgbaar in 2 indelingen

De Knaus Yaseo caravan is er in twee verschillende indelingen: 500 DK en 340 PX.

De Yaseo 500 DK is het grootste model en biedt indrukwekkend veel ruimte dankzij het flexibele meubelconcept en de FoldXpand-technologie. De indeling is voorzien van een multifunctionele cozy lounge. Deze zithoek doet tevens dienst als tweepersoons bed. De badkamer is uitgerust met een uitklapbare douchecabine, welke de badkamerruimte bijna verdubbelt. In de keuken vinden we nog een grote 150 liter koelkast, op hoogte geplaatst.

Het compactere model 340 PX heft een keuken aan de voorkant en een ruime zithoek aan de achterkant. Net als in de 500 DK dient deze zitgroep ook als bed. Optioneel kan de woonruimte nog worden voorzien van extra opbergruimte.

500 DK

340 PX

Is de Knaus Yaseo de ideale caravan voor u?

Neem dan nu snel contact op met onze verkopers! Zij kunnen u helpen bij het vinden de perfecte caravan die past bij uw wensen. U kunt contact opnemen via ons online contactformulier, per e-mail op showroom@vossenhoek.nl of telefonisch tijdens openingstijden op 088-3038100.