y

Doréma Locarno Plus

De Doréma Locarno Plus staat gelijk aan extra leefruimte in optima forma. Met een diepte van 235 cm is deze voortentluifel een riante uitbreiding voor elke tent. Deze Doréma voortentluifel is aan bijna elke Doréma voortent te bevestigen, met uitzondering van de tenten met ronde vorm.

De ideale toerluifel heet Doréma Locarno Plus

Deze voortentluifel is lichtgewicht en daardoor uitermate geschikt voor de rondtrekkende kampeerder, korte vakanties of weekendjes weg. Het doek van de Doréma Locarno Plus voortentluifel is gemaakt van Ten Cate All Season tentdoek 195 g/m2 welke aan de buitenzijden is gecoat. Dit materiaal is erg stevig en heeft een lange levensduur. Bovendien is het door de coating eenvoudig te reinigen.

De Doréma Locarno Plus is tevens voorzien van uitritsbare zijwanden. Hiermee kunt u nog meer beschutting creëren tegen onder andere wind en regen. De gehele luifel wordt eenvoudig vastgezet aan de petluifel stokjes van uw voortent. Voor een perfecte aansluiting op de voortent worden er tevens passende koppelprofielen meegeleverd.

Diverse frame mogelijkheden

Qua frame zijn er drie opties verkrijgbaar: staal, aluminium en Fibre Tech Plus. Deze frames zijn optioneel en apart verkrijgbaar. Naast de Doréma Locarno Plus hebben we ook de Locarno Season in ons assortiment. Dit is een stevigere uitvoering van de Locarno die geschikt is voor seizoensgebruik.

Specificaties

Doréma Locarno Plus

Beschikbare maten Doréma Locarno Plus

De Locarno Plus is verkrijgbaar in de Doréma maten 04 tot en met 19. Hierin vallen de omloopmaten tussen 725 cm en 1125 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze luifel te voorzien van een aluminium frame of een Fibre Tech Plus frame.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma luifel voor aan uw caravan of voortent? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!