y

Doréma Locarno Season

De Doréma Locarno Season is dé ultieme voortentluifel voor seizoensgebruik. Met een diepte van 235 cm is deze voortentluifel een riante uitbreiding voor elke tent. Deze Doréma voortentluifel is aan bijna elke Doréma voortent te bevestigen, met uitzondering van de tenten met ronde vorm.

De ideale seizoensluifel heet Doréma Locarno Season

Deze voortentluifel is perfect voor gebruik op een seizoensplek op de camping. Het doek van de Doréma Locarno Season voortentluifel is gemaakt van extra sterk Ten Cate All Season tentdoek 240 g/m2 welke aan de buitenzijden is gecoat. Dit materiaal heeft een maximale sterkte en heeft een lange levensduur. Bovendien is het door de coating eenvoudig te reinigen.

De Doréma Locarno Season is tevens voorzien van uitritsbare zijwanden. Hiermee kunt u nog meer beschutting creëren tegen onder andere wind en regen. De gehele luifel wordt eenvoudig vastgezet aan de petluifel stokjes van uw voortent. Voor een perfecte aansluiting op de voortent worden er tevens passende koppelprofielen meegeleverd.

De luifel dankt zijn stevigheid voor een groot deel aan het frame. Dit is namelijk een extra stabiel 25 mm Easygrip stalen frame, dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Naast de Doréma Locarno Season hebben we ook de Locarno Plus in ons assortiment. Dit is een lichtgewicht uitvoering van de Locarno die uitermate geschikt is voor de rondtrekkende kampeerder of voor korte vakanties.

Specificaties

Doréma Locarno Season

Beschikbare maten Doréma Locarno Season

De Locarno Season is verkrijgbaar in de Doréma maten 08 tot en met 22. Hierin vallen de omloopmaten tussen 825 cm en 1200 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma luifel voor aan uw caravan of voortent? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!