y

Doréma Garda 240 Deluxe

Doréma Garda 240 Deluxe: Optimaal gebruiksgemak en verrassend veel ruimte voor een scherpe prijs. De Garda 240 Deluxe biedt meer voor minder geld. Verkrijgbaar in twee kleurcombinaties en uitermate geschikt voor de seizoenskampeerder.

Meerdere uitvoeringen

De Doréma Garda 240 Deluxe is een van de modellen uit de Doréma Garda voortenten serie. De Garda staat ook wel bekend als ‘de alleskunner’. Dit model is geschikt als reistent en als seizoensvoortent. Naast de Garda 240 Deluxe zijn ook de Garda 240, Garda XL 270 en de Garda XL 300 verkrijgbaar. Deze voortentmodellen zijn allen vergelijkbaar met de Garda 240 Deluxe, maar wijken af in uitvoering of formaat.

Alleen de beste materialen voor de Doréma Garda 240 Deluxe

De Doréma Garda 240 Deluxe is opgebouwd uit stalen 25 mm Easygrip frame en een extra sterk Tent Cate 240 gr/m2 tentdoek. Doordat de voor en zijwanden uitritsbaar zijn, kan deze Doréma voortent ook dienen als een luifel. Door de kleurstelling antraciet/grijs heeft deze voortent een echte tijdloze Doréma look.

Verder zijn voor dit model diverse frame materialen verkrijgbaar en is de voortent uit te breiden met een uitbouw en een Doréma voortentluifel. Dit geldt ook voor de andere uitvoeringen in de Doréma Garda voortenten serie.

Specificaties

Dorema Garda 240 Deluxe

Beschikbare maten Doréma Garda 240 Deluxe

De Garda 240 Deluxe is verkrijgbaar in de Doréma maten 08 tot en met 19. Hierin vallen de omloopmaten tussen 825 cm en 1125 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van aluminium frame, Fibre Tech Plus frame en een uitbouw, optioneel met slaapcabine.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!