y

Dethleffs Vakantiegeld Voordeel

ONTDEK HET DETHLEFFS VAKANTIEGELD VOORDEEL BIJ MOBILEDRÔME-VOSSENHOEK!

Op zoek naar een nieuwe camper of caravan voor uw volgende avontuur? Profiteer nu van het Dethleffs Vakantiegeld Voordeel bij Mobiledrôme-Vossenhoek en bespaar fors op uw aankoop! Deze speciale actie biedt u de mogelijkheid om tot wel € 5.000 voordeel te ontvangen op een gloednieuwe Dethleffs camper. Voor buscampers geldt een voordeel van € 2.500 en op de caravanmodellen C’Joy en C’Go kunt u rekenen op € 2.000 voordeel.

WAAROM KIEZEN VOOR DETHLEFFS?

Dethleffs staat al jaren bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit in de kampeerindustrie. Met een breed assortiment aan modellen, variërend van compacte buscampers tot ruime familiecampers, biedt Dethleffs voor ieder wat wils. Elk model is ontworpen met comfort, functionaliteit en duurzaamheid in gedachten, zodat u kunt genieten van onvergetelijke reizen met uw familie en vrienden.

KOOPZONDAG 30 JUNI

Deze unieke aanbieding is geldig tot en met onze koopzondag op 30 juni. Het voordeel is van toepassing op geselecteerde nieuwe Dethleffs 2024 modellen uit voorraad. Wees er snel bij, want dit is een kans die u niet wilt missen!

BEZOEK ONZE SHOWROOM OF NEEM CONTACT OP

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over het Dethleffs Vakantiegeld Voordeel? Breng dan een bezoek aan onze showroom waar onze deskundige medewerkers klaarstaan om u te adviseren. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie en om uw interesse kenbaar te maken.

MIS DEZE UNIEKE KANS NIET!

Ga deze zomer goed voorbereid op pad met een nieuwe Dethleffs camper of caravan. Ontdek het Vakantiegeld Voordeel bij Mobiledrôme-Vossenhoek en maak van uw vakantiedromen werkelijkheid!