y

Vrije tijd en reizen

Goed voorbereid op vakantie met “De Vossenhoek”

Vooraf genieten en zoeken naar een leuke camping? Bij De Vossenhoek diverse landkaarten, boeken en natuurlijk de kortingskaart van ACSI om voordelig te kamperen in bepaalde seizoenen. De gids 2019 van ACSI ligt in onze kampeerwinkel.

 • CampingCard ACSI dé kortingskaart voor het laagseizoen
 • Voordelig kamperen met kortingen tot wel 60%
 • Goed voor een prachtige en supervoordelige kampeervakantie
 • Inclusief 657 campings waarbij maximaal 3 kinderen t/m 5 jaar in het CampingCard-tarief zijn inbegrepen!

  CampingCard online bestellenVoor maar € 12, € 14, € 16, € 18 of € 20 per nacht kampeert u met CampingCard in het voorseizoen of naseizoen. De kortingskaart wordt nu al geaccepteerd op ruim 3.400 campings in 21 Europese landen.

  GPS-coördinaten bij iedere camping
  Gebruikers van een navigatiesysteem kunnen voortaan ontspannen naar hun vakantieadres. In het handige gidsje dat u bij uw CampingCard ontvangt, staan de GPS-coördinaten van iedere camping. Uw navigatie-systeem wijst u de juiste weg tot de slagboom!

  Kwaliteit
  CampingCard is een initiatief van campingspecialist ACSI. De deelnemende campings zijn stuk voor stuk beoordeeld en goedgekeurd door een inspecteur van ACSI en te herkennen aan het blauwe CampingCard-logo.

  Makkelijker kan het niet
  Korting zonder haken en ogen. Geen kosten vooraf en alleen maar voordelen. Op de receptie van de camping toont u uw CampingCard en de rest gaat vanzelf.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.