y

Doréma Vario

Doréma Vario

De Doréma Vario caravan luifel: de eenvoud maakt hem mooi. Bent u op zoek naar een eenvoudig op te zetten lichtgewicht caravanluifel voor uw vakantie of weekendje weg? Dan is de Vario perfect voor u! Bovendien is de luifel nog uit te breiden met extra beschuttingen en diverse frames.

Doréma Vario: eenvoudig en toch luxe

Deze caravan luifel van Doréma heeft een diepte van 220 cm. Het tentdoek is gemaakt van 195 g/m2 Ten Cate All Season doek. De beide zijden van de Doréma Vario caravan luifel zijn voorzien van ritssluitingen, voor het aanritsen van de optionele zijwanden. Deze zijwanden zijn verkrijgbaar in twee varianten: met raam of zonder raam. Hiermee creëert u eenvoudig en snel extra beschutting tegen wind en/of regen.

Diverse frames verkrijgbaar

Om de Doréma Vario caravan luifel stabiel en strak op te zetten is het aan te raden om er een passend luifelframe bij te nemen. Qua frames heeft u de keuze uit drie opties: 22 mm stalen frame, 25 mm aluminium frame of een Fibre Tech Plus luifelframe. Voor nog meer stevigheid kunt u ook nog de optionele Safe Lock adapter set en Safe Lock stormbanden set toevoegen. Dan is uw Vario luifel ook bestand tegen slechtere weersomstandigheden.

Specificaties

Doréma Vario

Beschikbare maten Doréma Vario

De Vario is verkrijgbaar in de Doréma maten 04 tot en met 14. Hierin vallen de omloopmater tussen 725 cm en 1000 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze luifel te voorzien van een aluminium frame, Fibre Tech Plus frame en zijwanden, met of zonder raam.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma luifel voor aan uw caravan of voortent? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!