y

Doréma Uni

Doréma Uni

Ga er even tussenuit met de Doréma Uni dakluifel! Dit eenvoudige luifel model van Doréma is licht in gewicht, eenvoudig op te zetten én super voordelig. Verkrijgbaar in twee verschillende formaten en te combineren met een stalen of een aluminium stokken set met drie staanders. U zet deze luifel in no-time op en u kunt meteen gaan genieten van uw vrijheid.

Specificaties

Doréma Uni

Beschikbare maten Doréma Uni

De Uni is verkrijgbaar in twee verschillende maten, beiden met een diepte van 220 cm. Qua breedte is er keuze tussen 240 cm en 300 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Dit type luifel kan worden uitgerust met stalen stokken of aluminium stokken.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma luifel voor aan uw caravan of voortent? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!