y

Doréma Royal 350 Deluxe

Doréma Royal 350 Deluxe

De Doréma Royal 350 Deluxe is de perfecte voortent voor seizoenskampeerders die van veel ruimte houden. De voortent heeft een diepte van 240 cm met een extra voorbouw van 110 cm. Qua mogelijke indelingen biedt deze Doréma voortent vele variatiemogelijkheden. U past de indeling dan ook makkelijk aan naar eigen wens.

Extra luxe uitvoering Doréma Royal 350 Deluxe

Deze Doréma Royal 350 Deluxe is van echte buitenklasse. Standaard voorzien van afsluitbare raamkleppen voor alle ramen en uitgevoerd met een dubbele slikrand. De dubbele slikrand dekt de afspanpunten af en zorgt aan de buitenzijde voor afvoer van water terwijl aan de binnenzijde de bodem wordt afgedekt.

Het frame is gemaakt van 25 mm staal met Easygrip voor eenvoudige en snelle montage. Optioneel is ook een steviger 28 mm stalen frame verkrijgbaar, ideaal voor gebruik bij seizoenskamperen. Ook optioneel is een tussenwand. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een gezellig zithoek creëren in uw Doréma Royal 350 voortent.

Top kwaliteit tentdoek

Om deze voortent geschikt te maken voor seizoensgebruik heeft Doréma gebruik gemaakt van de beste kwaliteit tentdoeken. In dit geval is extra sterk Ten Cate All Season tentdoek gebruikt. Dit lichtgewicht doek is makkelijk schoon te houden en heeft een zeer lange levensduur.

Specificaties

Doréma Royal 350 Deluxe

Beschikbare maten Doréma Royal 350 Deluxe

De Royal 350 Deluxe is verkrijgbaar in de Doréma maten 08 tot en met 22. Hierin vallen de omloopmaten tussen 825 cm en 1200 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van een stalen frame, tussenwand, uitbouw en deluxe uitbouw, beiden optioneel met slaapcabine.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!