y

Doréma President XL 280 Deluxe

Is de Doréma President XL 280 Deluxe een hoogwaardige reistent of de perfecte seizoenstent? Eigenlijk allebei!  Dit model Doréma voortent is ontwikkeld voor kampeerders die alleen het allerbeste en allermooiste verlangen. Een unieke en opvallende voortent geschikt voor zowel de rondtrekkende kampeerder als de seizoenskampeerder.

Extra lange levensduur

Voor de vervaardiging van de Doréma President XL 280 Deluxe is gebruik gemaakt van Ten Cate All Season tentdoek. Het dak is zelf van een zwaarder 260 gr/m2 materiaal gemaakt voor een optimale kwaliteit en een extra lange levensduur. Dit materiaal kan namelijk tegen een stootje en is bovendien eenvoudig te reinigen.

Wat ook zeker bijdraagt aan de levensduur zijn de verschillende ventilatie mogelijkheden. Naast de nokventilatie en een ventilatieraam in de zijwand, heeft deze voortent ook de mogelijkheid om voor- en zijwanden open of uit te ritsen. Zo is deze voortent ook om te toveren tot een caravanluifel.

Diverse uitvoeringen Doréma President XL 280 Deluxe

Deze Doréma President voortent heeft een diepte van 280 cm. Dit model is echter ook verkrijgbaar als uitvoering met 250 cm (Doréma President 250) en als uitvoering met 300 cm diepte (Doréma President XL 300).

Specificaties

Doréma President XL 280 Deluxe

Beschikbare maten Doréma President XL 280 Deluxe

De President XL 280 Deluxe is verkrijgbaar in de Doréma maten 06 tot en met 22. Hierin vallen de omloopmaten tussen 775 cm en 1200 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van aluminium frame, Fibre Tech Plus frame, uitbouw en deluxe uitbouw, beiden optioneel met slaapcabine.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!