y

Doréma Porto

De Doréma Porto is het nieuwste model luifel en volgt de populaire Mondial luifel op. Deze caravan luifel heeft een moderne look dankzij de ronde vormgeving. Daarnaast is deze boogvormige luifel eenvoudig op te zetten door de ronde boogstok. Het frame van deze Doréma luifel is verkrijgbaar in 28 mm staal of lichtgewicht aluminium (tegen meerprijs).

Dakluifel en panorama luifel in één

De Doréma Porto caravan luifel is een bijzondere luifel, die kan dienen als panorama luifel én als dakluifel met een diepte van 240 cm. Deze luifel is standaard voorzien van afneembare slikranden en Safe Lock stormband voorbereiding. Optioneel kan de luifel voorzien worden van een aanritsbare voorwand, waarmee u van de luifel een volwaardige voortent maakt met veel ramen. Deze is onder andere voorzien van oprolbare ramen en ventilatiegaas, een deur die zowel links als rechts te monteren is, afneembare slikranden en een grodijnenset.

De Doréma Porto luifel wordt ook standaard geleverde met: luxe opbergtas, kunststof haringen, opbouwinstructies, trapspanners én 2 jaar garantie.

Specificaties

Beschikbare maten Doréma Porto

De Porto is verkrijgbaar in de Doréma maten 09 tot en met 16. Hierin vallen de omloopmaten tussen 850 cm en 1050 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze luifel te voorzien van een aluminium frame en voorwand.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma luifel voor aan uw caravan of voortent? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!