y

Doréma Oslo

Doréma Oslo

De Doréma Oslo is een universele wintertent. Deze voortent biedt optimale beschutting tegen winterse omstandigheden, maar kan uiteraard het hele jaar gebruikt worden. Deze voortent is geschikt voor caravans met een hoogte van 235 cm tot 255 cm. Dit model is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Doréma Oslo, de ultieme wintertent

De Doréma Oslo blinkt uit tegen winterse weersomstandigheden. De voortent is gemaakt van sterk tweezijdig PVC gecoat polyester. Het schuine dak van deze Doréma voortent is speciaal ontworpen zodat er geen sneeuw op blijft liggen. Bovendien is het materiaal eenvoudig te reinigen.

Omdat de Doréma Oslo wintertent ook de mogelijkheid heeft om de voorwand geheel of gedeeltelijk uit te ritsen, kan deze deeltent ook prima gebruikt worden in alle seizoenen van het jaar. U kunt van de voorwand namelijk een gezellige veranda maken. Met de deuren, die in beide zijwanden zitten, kan deze voortent ook optimaal ventileren bij zomerse temperaturen.

Vrijstaand frame

Uniek aan de Doréma Oslo wintertent is het vrijstaande frame op vier poten. Het frame is gemaakt van stevig 25 mm staal en wordt geleverd met aandrukstangen. Optioneel is er bij deze Doréma wintertent een set van twee Safe Lock stormbanden verkrijgbaar. Hiermee kan deze voortent echt álle weersomstandigheden aan!

Specificaties

Doréma Oslo

Beschikbare maten Doréma Oslo

De Oslo is verkrijgbaar in vier verschillende formaten, allen met een diepte van 200 cm. Qua breedte is er keuze tussen 200 cm, 250 cm, 300 cm en 350 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!