y

Doréma Onyx 270

Doréma Onyx 270 voortent

De Doréma Onyx 270 is een moderne voortent met een strak design. Kenmerkend voor dit model is de ronde boogvorm van de voortent. Dit maakt zowel het op- als afbouwen van de voortent eenvoudig én is de tent extra stabiel.

Extra kampeercomfort

De Onyx 270 voortent biedt opvallend veel kampeercomfort. Dit komt mede door de diepte van 270 cm én een extra diepe petluifel, wat veel leefruimte geeft in de voortent. Optioneel is er zelfs nog meer ruimte verkrijgbaar door het toevoegen van een uitbouw of de Onyx luifel, met een diepte van nog eens 200 cm.

De Onyx luifel geeft u ook buiten extra beschutting en schaduw. Met de optionele zijwanden zit u onder de luifel ook nog eens uit de wind. Hierdoor is de Doréma Onyx 270 de ideale voortent voor een ontspannen en zorgeloze vakantie!

Alleen de beste materialen

Doréma heeft van de Onyx 270 een hoge kwaliteit voortent kunnen maken door gebruik te maken van alleen de beste materialen. Voor de wanden en het dak is gebruik gemaakt van All Season tentdoek van Ten Cate. Dit tentdoek is aan de buitenzijde gecoat en daardoor ook eenvoudig schoon te maken.

Het tentdoek van Ten Cate is geschikt voor gebruik bij alle weersomstandigheden en daarom ideaal voor zowel de seizoenskampeerder als de rondtrekkende kampeerder. Bovendien zijn de tentdoeken van Ten Cate duurzaam, vuilwerend, waterafstotend en ademend.

Daarnaast is de Onyx 270 voorzien van tal van functies die de voortent van extra kwaliteit en gemak voorzien. Denk bijvoorbeeld aan afgedekte ritsen, hoekafspanning, afneembare slikranden en afdekbare ventilatie in dak en zijwanden.

 

Specificaties

Doréma Onyx 270

Beschikbare maten Doréma Onyx 270

De Onyx 270 is verkrijgbaar in de Doréma maten 09 tot en met 16. Hierin vallen de omloopmaten tussen 850 cm en 1050 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van Aluminium frame, luifel zijwanden, kuipzeil en een deluxe uitbouw, optioneel met slaapcabine.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!