y

Doréma Multi Nova

 

De Doréma Multi Nova is uniek model die niet alleen kan dienen als voortent, maar ook als luifel. Doordat de Multi Nova licht van gewicht is en eenvoudig op te zetten is, is deze Doréma voortent ideaal voor korte vakanties of de rondtrekkende kampeerder.

Luifel en voortent

De Doréma Multi Nova is snel op te zetten als luifel. Door de uitritsbare voor- en zijwanden is hij vervolgens in een handomdraai uit te breiden tot een volwaardige voortent. Met een diepte van 240 cm biedt deze Doréma voortent tevens veel leefruimte. Kortom: een multifunctioneel verlengstuk voor aan uw caravan!

Doréma Multi Nova = Topkwaliteit

Deze Doréma Multi Nova voortent is gemaakt van Ten Cate All Season tentdoek van de beste kwaliteit. Dit zorgt er mede voor dat de voortent licht in gewicht is, maar ook eenvoudig te reinigen en een extra lange levensduur heeft.

Het frame is gemaakt van hoogwaardig 28 mm aluminium met het Easygrip Quick systeem. Hierdoor is het frame extra makkelijk en snel op te zetten en kunt u zo snel mogelijk genieten van uw welverdiende vakantie! Optioneel is het frame ook verkrijgbaar als Fibre Tech Plus frame. De Multi Nova is tevens verkrijgbaar in een luxere Excellent uitvoering.

Specificaties

Specificatie Dorema Multi Nova

Beschikbare maten Doréma Multi Nova

De Multi Nova is verkrijgbaar in de Doréma maten 06 tot en met 15. Hierin vallen de omloopmaten tussen 775 cm en 1025 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van een Fibre Tech Plus frame.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!