y

Doréma Multi Nova Excellent

Dorema Multi Nova Excellent

De Doréma Multi Nova Excellent is de luxere uitvoering van de Doréma Multi Nova. Deze uitvoering is eveneens te gebruiken als luifel én als voortent. De Excellent uitvoering is licht van gewicht en makkelijk op te zetten. Dit maakt hem ideaal voor rondtrekkende kampeerders of korte vakanties!

Doréma Multi Nova Excellent = Extra luxe

De Doréma Multi Nova Excellent voortent onderscheidt zich van de Multi Nova door de opzetmogelijkheden. Voor dit model is namelijk optioneel een tussenwand verkrijgbaar waarmee u deze voortent naar wens kunt indelen. U kunt er dus voor kiezen om de Multi Nova Excellent op te zetten als luifel, als voortent of zelfs als combinatie.

De meegeleverde voor- en zijwanden zijn volledig uitritsbaar. Zo kunt van deze voortent in een handomdraai een luifel maken, wanneer u maar wilt. Dat noemen wij nou een ideale mix van voortent en luifel! Multifunctioneler dan dit wordt het niet.

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg!

Deze Doréma Multi Nova Excellent voortent is gemaakt van Ten Cate All Season tentdoek van de beste kwaliteit. Dit zorgt er mede voor dat de voortent licht in gewicht is, maar ook eenvoudig te reinigen en een extra lange levensduur heeft.

Het frame is gemaakt van hoogwaardig 28 mm aluminium met het Easygrip Quick systeem. Hierdoor is het frame extra makkelijk en snel op te zetten en kunt u zo snel mogelijk genieten van uw welverdiende vakantie! Optioneel is het frame ook verkrijgbaar als Fibre Tech Plus frame.

Specificaties

Doréma multi nova excellent

Beschikbare maten Doréma Multi Nova Excellent

De Multi Nova Excellent is verkrijgbaar in de Doréma maten 06 tot en met 15. Hierin vallen de omloopmaten tussen 775 cm en 1025 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van een Fibre Tech Plus frame en een tussenwand voor de maten 10-15.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!