y

Doréma Luxor Air 280

Doréma Luxor Air 280

Licht, ruimte en eerste klasse materialen. Dat is wat meteen opvalt aan de Doréma Luxor Air 280 opblaasbare voortent. De eerste opblaasbare voortent met een diepte van 280 cm. Het luchtframe van Doréma, het zogenaamde Easy Air Frame System, is snel op te pompen zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw vakantie!

Volledig opblaasbare voortent Doréma Luxor Air 280

Geen stangen, zeer stabiel en ideaal in gebruik. De Doréma Luxor Air 280 is precies wat u kunt wensen in een voortent. Het opblaasbare frame bestaat enkel uit luchtslangen die nog verrassend stevig zijn. Dit model is speciaal ontwikkeld voor de royale ruimte met veel lichtinval. Optioneel is er voor het oppompen een oplaadbare elektrische luchtpomp verkrijgbaar.

De laatste jaren is de populariteit van opblaasbare voortent enorm gestegen. Vaak worden opblaasbare tenten aangeboden als deeltenten. Doréma biedt u echter opblaasbare voortenten voor de complete omlooplengte van uw caravan. Zo ook de Luxor Air 280.

Naast de Luxor Air 280 heeft Doréma ook de opblaasbare voortent modellen Monaco Air, Horizon Air Deluxe, Octavia Air, Magnum Airforce en de opblaasbare camper voortent Doréma Traveller Air. Kortom: aan keuze geen gebrek op het gebied van Doréma opblaasbare voortenten!

Specificaties

Doréma Luxor Air 280

Beschikbare maten Doréma Luxor Air 280

De Luxor Air 280 is verkrijgbaar in de Doréma maten 09 tot en met 19. Hierin vallen de omloopmaten tussen 850 cm en 1125 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van een uitbouw, optioneel met slaapcabine.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!