y

Doréma Iseo keukentent

De Doréma Iseo keukentent is een extra hoge vrijstaande tent voor bij uw caravan. Met een hoogte van 215 cm kunt u er gemakkelijk in staan en is de tent uitermate geschikt om in te koken. Deze tent is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, waardoor het ook geschikt is voor seizoensgebruik. 

Ideale extra ruimte

De Iseo keukentent van Doréma is 150 cm breed, 220 cm diep en (in het midden) 215 cm hoog. U creëert direct zoveel extra ruimte, die u kunt gebruiken om in te koken of als opslagruimte. Het frame bestaat een 4-poots constructie van 22 mm staal. Eenvoudig op te zetten en licht in gewicht!

Het doek is gemaakt van gecoat polyester, in de kleurencombinatie donkerblauw/grijs. De voorwand is voorzien van een oprolbare deur, voor een eenvoudige toegang tot de tent.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!