y

Doréma Ibiza XL 270 Deluxe

Doréma Ibiza XL 270 Deluxe

De Doréma Ibiza XL 270 Deluxe is een zeer degelijke en betrouwbare voortent. Dit model Ibiza heeft een diepte van 270 cm en is geschikt voor zowel toeren als seizoenskamperen. Standaard geleverd met een stalen 25 mm Easygrip frame, maar andere frames zijn optioneel leverbaar.

Doréma Ibiza XL 270 Deluxe = Ideaal voor seizoensgebruik

Wat maakt de Ibiza XL 270 Deluxe nou zo geschikt voor de seizoenskampeerder? Allereerst het materiaal van deze Doréma voortent. Het dak en de wanden zijn volledig gemaakt van tweezijdig PVC gecoat polyester. Daarnaast zijn er diverse stevige frames optioneel verkrijgbaar, namelijk 28 mm staal of aluminium en een Fibre Tech Plus frame. Hierdoor is de voortent bestand tegen diverse weersomstandigheden.

De Doréma Ibiza XL 270 Deluxe is tevens in te delen naar eigen wens. De voor- en zijwanden zijn volledig of gedeeltelijk uitritsbaar, zodat u van deze voortent ook een veranda of luifel kunt maken. Bovendien zijn de voorpanelen uitwisselbaar en kunt u zelf kiezen of de deur links of rechts komt. Daarnaast is de Ibiza XL 270 Deluxe nog uit te breiden met een uitbouw of een voortentluifel, zoals de Locarno Season.

Naast de Doréma Ibiza XL 270 Deluxe is er ook een grotere variant verkrijgbaar, namelijk de Doréma Ibiza 240. Deze heeft een diepte van 240 cm.

Specificaties

Doréma Ibiza XL 270 Deluxe

Beschikbare maten Doréma Ibiza XL 270 Deluxe

De Ibiza XL 270 Deluxe is verkrijgbaar in de Doréma maten 08 tot en met 19. Hierin vallen de omloopmaten tussen 825 cm en 1125 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van aluminium frame, Fibre Tech Plus frame en een uitbouw, optioneel met slaapcabine.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!