y

Doréma Emerald 270

De perfecte mix van maximale functionaliteit en top design. Dat is de Doréma Emerald 270 voortent in één zin samengevat. Deze extra diepe voortent met een strak design is multifunctioneel en naar wens uit te breiden. U stelt dus simpelweg zelf uw ideale voortent samen.

Nieuwe look

De Doréma Emerald 270 voortent dankt zijn unieke design aan het gebruik van nieuwe kleuren en strakke lijnen. De kleurcombinatie antraciet/grijs maakt van deze model wel een herkenbare Doréma voortent. Andere typische Doréma kenmerken zijn het Easygrip stalen frame, extra sterk All Season tentdoek van Ten Cate en vele mogelijkheden voor uitbouw en/of voortentluifels.

Luxe uitvoering Doréma Emerald 270

Dit model Doréma voortent is voorzien van veel luxe. Zo heeft de Doréma Emerald 270 bijvoorbeeld afneembare slikranden wat het schoonmaken van de voortenten extra makkelijk maakt. Door een diepte van 270 cm biedt deze voortent tevens een royale leefruimte en extra veel kampeer comfort. Dit zorgt er mede voor dat deze voortent geschikt is als reistent én als seizoensvoortent. Optioneel kan de ruimte ook nog worden uitgebreid met een 150 cm bij 250 cm uitbouw met eenoptionele slaapcabine.

Specificaties

Doréma Smaragd 270

Beschikbare maten Doréma Emerald 270

De Emerald 270 is verkrijgbaar in de Doréma maten 08 tot en met 22. Hierin vallen de omloopmaten tussen 825 cm en 1200 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van aluminium frame, Fibre Tech Plus frame en een deluxe uitbouw, optioneel met slaapcabine.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor aan uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!