y

Doréma Elba

Doréma Elba

Ga er even tussenuit met de Doréma Elba dakluifel! Dit eenvoudige luifel model van Doréma is licht in gewicht, eenvoudig op te zetten én super voordelig. Verkrijgbaar voor verschillende omloopmaten en te combineren met een stalen of een aluminium stokken set met drie staanders. U zet deze luifel in no-time op en u kunt meteen gaan genieten van uw vrijheid.

Specificaties

Doréma Elba

Beschikbare maten Doréma Elba

De Elba is verkrijgbaar in de Doréma maten 02 tot en met 10. Hierin vallen de omloopmaten tussen 660 cm en 1200 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Dit model luifel kan worden voorzien van stalen stokken of aluminium stokken.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma luifel voor aan uw caravan of voortent? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!