y

Doréma Daytona 240

De zeer voordelige Doréma Daytona 240 voortent die flexibel in te delen is. De gunstige prijs betekent niet dat deze voortent aan kwaliteit heeft ingeleverd. Ook voor deze voortent heeft Doréma gebruik gemaakt van Tent Cate All Season tentdoek, de beste kwaliteit. Eenvoudig te reinigen materiaal met een lange levensduur.

Diverse opzet mogelijkheden

U kunt de Doréma Daytona 240 helemaal samenstellen en indelen naar eigen wens. Standaard wordt deze voortent geleverd met een stalen frame, maar optioneel kunt u ook kiezen voor een aluminium of Fibre Tech Plus frame.

Alle voor- en zijwanden van deze Doréma voortent zijn zowel uitritsbaar als oprolbaar. Zo kunt u de voortent zelfs gebruiken als luifel, met en zonder zijwanden. De linker zijwand is tevens voorzien van een afsluitbaar ventilatieraam. Van de voorwand kunt u ook nog een veranda maken.

Diverse formaten Doréma Daytona 240

De Doréma Daytona is ook verkrijgbaar met een diepte van 270 cm (Doréma Daytona XL 270). Daarnaast is dit model voortent te combineren met voortentluifel Palma of Locarno Plus. Hiermee maakt u van deze ruime voortent een royaal verblijf voor op de camping!

Specificaties

Doréma olympic 240

Beschikbare maten Doréma Daytona 240

De Daytona 240 is verkrijgbaar in de Doréma maten 05 tot en met 19. Hierin vallen de omloopmaten tussen 750 cm en 1125 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van aluminium frame, Fibre Tech Plus frame en een uitbouw, optioneel met slaapcabine.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!