y

Doréma Davos

Dorema Davos

De Doréma Davos is een universele wintertent met veel gebruikscomfort. Deze voortent biedt optimale beschutting tegen winterse omstandigheden, maar kan uiteraard het hele jaar gebruikt worden. Deze voortent is geschikt voor caravans met een hoogte van 235 cm tot 255 cm en is verkrijgbaar in diverse afmetingen  

Doréma Davos, de ultieme wintertent

De Doréma Davos blinkt uit tegen winterse weersomstandigheden. De voortent is gemaakt van sterk tweezijdig PVC gecoat polyester. Het schuine dak van deze Doréma voortent is speciaal ontworpen zodat er geen sneeuw op blijft liggen. Bovendien is het materiaal eenvoudig te reinigen.

Omdat de Doréma Davos wintertent ook de mogelijkheid heeft om de voorwand geheel of gedeeltelijk uit te ritsen, kan deze deeltent ook prima gebruikt worden in alle seizoenen van het jaar. Van de voorwand kan namelijk een gezellige veranda gemaakt worden. Met de deuren, die in beide zijwanden zitten, kan deze voortent ook optimaal ventileren bij zomerse temperaturen.

Vrijstaand frame

Het frame is gemaakt van stevig 25 mm staal. Optioneel is er bij deze Doréma wintertent een set van twee Safe Lock stormbanden verkrijgbaar. Hiermee kan deze voortent echt álle weersomstandigheden aan! Daarnaast zijn voor de Doréma Davos een set aandrukstangen en Quick Lock steunen apart verkrijgbaar.

Specificaties

Dorema Davos

Beschikbare maten Doréma Davos

De Davos is verkrijgbaar in drie verschillende maten, allen met een diepte van 200 cm. Qua breedte kan er gekozen worden voor 200 cm, 250 cm en 300 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!