y

Doréma Como schuurtent

De Doréma Como schuurtent is een vrijstaande tent voor extra opslagruimte bij uw caravan. Deze tent is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, waardoor het ook geschikt is voor seizoensgebruik. De Como wordt compleet geleverd met een vaste kuipgrondzeil. 

Ideale extra ruimte

De Como schuurtent van Doréma is 210 cm breed, 140 cm diep en (in het midden) 180 cm hoog. U creëert direct zoveel extra ruimte, die u kunt gebruiken als opslagruimte voor bijvoorbeeld uw fietsen. Het frame bestaat een 4-poots constructie van 19 mm staal. Eenvoudig op te zetten en licht in gewicht!

Het doek is gemaakt van gecoat polyester, in de kleurencombinatie donkerblauw/grijs. De voorwand is voorzien van een oprolbare deur, voor een eenvoudige toegang tot de tent.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!