y

Doréma Bergamo Deluxe

Dorema Bergamo Deluxe

De Doréma Bergamo Deluxe heeft een ongelooflijke prijs-kwaliteit verhouding. Deze Doréma voortent is extra comfortabel, goed afgewerkt én super voordelig. Bovendien is dit model geschikt voor de rondtrekkende kampeerder als de seizoenskampeerders.

Modern en doordacht

De luxueuze Doréma Bergamo Deluxe heeft een diepte van 240 cm. Het dak is gemaakt van polyester met tweezijdige PVC coating, de wanden bestaan uit sterk en eenvoudig te reinigen Ten Cate All Season tentdoek. De voorwanddelen zijn verwisselbaar, zodat u zelf kunt bepalen of u de deur links of rechts wilt plaatsen.

Speciaal voor de seizoenkampeerders is de Bergamo De Luxe voorzien van afsluitbare raamkleppen. Door dubbele ankerhaken kan de slikrand zowel naar binnen als ook naar buiten gelegd worden. Met recht kunnen we deze Doréma voortent degelijk en betrouwbaar noemen, voor een hele scherpe prijs!

Doréma Bergamo Deluxe uitbreiden?

De Doréma Bergamo Deluxe biedt van zichzelf al veel ruimte. Maar u kunt deze voortent ook uitbreiden voor nóg meer ruimte. Denk bijvoorbeeld aan de optioneel verkrijgbare uitbouw met slaapcabine. Maar ook kan de Bergamo worden voorzien van voortentluifel Palma, Locarno Plus of Locarno Season. U kunt dus zelf uw ideale voortent-luifel combinatie samenstellen voor een onbezorgde vakantie.

Specificaties

Dorema Bergamo Deluxe

Beschikbare maten Doréma Bergamo Deluxe

De Bergamo Deluxe is verkrijgbaar in de Doréma maten 08 tot en met 19. Hierin vallen de omloopmaten tussen 825 cm en 1125 cm. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste maat voor uw caravan. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om deze voortent te voorzien van aluminium frame, Fibre Tech Plus frame en een uitbouw, optioneel met slaapcabine.

Let erop dat u de omloopmaat van uw caravan moet weten om een passende voortent te vinden. Als u de omloopmaat van uw caravan niet weet, dan kunt u deze opzoeken via onderstaande button.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!