y

Dometic voortenten

Buitengewoon in Dometic voortenten!

Vereenvoudig uw vakantie met een van de Dometic voortenten (voorheen Kampa) uit onze voorraad. Wanneer u op zoek bent naar een Dometic voortent, bent u bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie op de goede plaats. In onze kampeerwinkel hebben we werkelijk alles onder één dak. Wij verkopen niet alleen caravans, tenten, luifels en allerlei kampeerbenodigdheden, maar beschikken ook over een werkplaats waar we uw caravan repareren of onderhouden. Kom langs in onze winkel in Rucphen en ontdek ons assortiment aan andere Dometic tenten

Nu in onze voortenten showroom:

Onze Dometic tenten zijn ideaal voor uw vakantie

Wanneer u een voortent van Dometic komt uitzoeken, heeft u de keuze uit diverse modellen. Wilt u bijvoorbeeld een tent met stokken? Of gaat uw voorkeur uit naar een tent met opblaasbaar luchtframe? Deze laatste innovatieve variant komt voort uit 35 jaar aan kennis en ervaring. Een opblaasbare voortent biedt dan ook vele voordelen. Voor welke van onze Dometic tenten gaat u? Houd er bij het maken van uw keuze wel rekening mee dat de door u gewenste Dometic voortent geschikt is voor uw caravan. Wij verzoeken u daarom ook de gegevens van uw caravan mee te brengen. Heeft u bijvoorbeeld een Eriba caravan of een Tabbert caravan? Dan wilt u natuurlijk wel dat de voortent hieraan te bevestigen is.

Waarom onze tenten showroom de moeite waard is

Kom langs in onze showroom en ontdek zelf hoe stevig de tenten van Dometic zijn. Wij staan in de weidse omgeving bekend om onze grote voortenten showroom. Van heinde en verre reist men af naar Rucphen om hier ons uitgebreide aanbod te bekijken. We beschikken over een showroom met voortenten en een showroom met caravans, maar breng ook zeker een bezoek aan onze kampeerwinkel. Hier vindt u diverse accessoires en benodigdheden, zodat u direct alles voor uw vakantie in huis kunt halen. Heeft u vragen over een Dometic voortent of iets anders? Bel dan naar +31 (0)165 – 34 30 53. Wij helpen u graag verder.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.