y

Voertuigtechniekdagen 2022/2023

Welkom in de werkplaats, voertuigtechniekdagen, FOCWA

De werkplaatsdeuren staan wagenwijd voor je open tijdens de Voertuigtechniekdagen!

Bezoek vanaf 26 november tot 25 februari onze werkplaats tijdens de Voertuigtechniekdagen en ervaar hoe gaaf werken in voertuigtechniek is en welke kansen er voor jou zijn. Werken in de voertuigtechniek is winnen. Je opleiding wordt betaald en je verdient tijdens je studie al geld. En ben je klaar? Dan vind je gegarandeerd een goedbetaalde baan bij jou in de buurt! Begin nu je toekomst door werken en leren te combineren, want in de werkplaats met collega’s maak je sneller kilometers dan in een klaslokaal!

Tijdens de Voertuigtechniekdagen zie je van dichtbij hoe het keuren, onderhouden en repareren van caravans in zijn werk gaat én heb je de kans om de specialisten de oren van het hoofd te vragen. Ontmoet de werkplaats, wat zomaar kan leiden tot een bijbaan, stage of zelfs een jarenlang dienstverband.

Kom je langs tijdens de Voertuigtechniekdagen? Dan maak je ook nog eens kans op een Playstation 5, Playseat Evolution racestoel en andere gave prijzen!

Wat moet je doen om kans te maken op een gave prijs?

  1. Ga naar www.datiseengave.nl/voertuigtechniekdagen2022/ en vind onze werkplaats in het zoekformulier
  2. Klik op ‘Maak een afspraak’ en plan je bezoek voor de Voertuigtechniekdagen
  3. Ben je bij de werkplaats? Scan de QR-code op de poster om te bevestigen dat je bent geweest
  4. Je maakt nu automatisch kans op een van de gave prijzen

Wat betekent werken in voertuigtechniek voor jou?

Vind jij voertuigen en mobiliteit gaaf? Dan is voertuigtechniek echt iets voor jou! Zoals het woord al zegt draait het bij voertuigtechniek om techniek. Maar ook om innovatie, afwisseling en uitdaging. Ieder voertuig is anders en nieuwe technologieën volgen elkaar snel op. Zo blijft dit werk ook uitdagend! Hoe snel krijg jij die nieuwe techniek onder de knie? Je leert al veel over onze branche als je je aanmeldt voor de voertuigtechniekdagen.

Jij bent onmisbaar! Je hebt een hele belangrijke baan, want zonder voertuigtechniek is Nederland nergens. Mobiliteit houdt de maatschappij draaiende en daar draag jij aan bij. Ben je benieuwd wat jij gaaf vindt in voertuigtechniek? Klik hier voor de interessetest!

Mogen wij jou ook verwelkomen op de voertuigtechniekdagen?

Welkom in de werkplaats, voertuigtechniekdagen, FOCWA