y

Vakantie in Nederland

Kamperen in Nederland wordt dé vakantie trend van 2020!

Nu langzaam de Corona maatregelen versoepelen, durven we steeds meer na te denken over de zomervakantie. Door Code Oranje zijn vliegvakantie of cruises nog niet mogelijk. Vakanties naar Italië, Frankrijk of Spanje zijn nog onzeker. Maar gelukkig is er een goed alternatief: kamperen in Nederland.

Veilige vakantie

Uit de persconferentie van premier Rutte op woensdag 6 mei werd duidelijk dat vanaf 1 juli 2020 de sanitaire voorzieningen op de campings weer open mogen. Hans Louwers, woordvoerder van de KCI, is van mening dat kamperen de veiligste manier is van vakantie vieren: “Je zit niet hutjemutje met onbekende mensen in een vliegtuig of touringcar, je hoeft nergens aan te schuiven in de rijen voor een buffet, en je bent van niemand afhankelijk als het gaat om eten, drinken, toiletbezoek of douche. Kampeerders hebben juist volop mogelijkheden om afstand te houden: op de camping sta je minimaal tien, vijftien meter uit elkaar. Daarbij komt dat de caravan of camper een veilige reiscapsule is met alle noodzakelijke voorzieningen aan boord. (…) En anders kies je voor een campings met privé sanitair – een prettig gevoel.”

Groeiende vraag

Door de maatregelen is de laatste tijd de vraag naar caravans en campers met eigen sanitair gegroeid. Onder andere op Marktplaats is dit te zien aan de vele zoekopdrachten. De afgelopen jaren steeg de populariteit van het kamperen al. Volgens Louwers is Nederland, samen met Zweden, het land met de hoogste ‘caravandichtheid’ in de wereld. Hij verwacht tevens voor komende zomer een extra grote vraag naar huurcaravans en huurcampers. Het is daarom aan te raden om niet te lang te wachten met het reserveren van een huurcamper of -caravan.

Nederland vakantie land

Kamper in eigen land lijkt dé vakantietrend van 2020 te gaan worden. Ons land is namelijk een mooi vakantieland met verrassend leuke bestemmingen. Bovendien kent Nederland de beste campings in Europa, waarvan een deel zelfs privé sanitair aanbiedt. Hans Louwers: “Wel doe je er goed aan vooraf te informeren naar de mogelijkheden en meestal is – ook met camper en caravan – een reservering noodzakelijk, zodat de camping je verblijf kan voorbereiden. Daardoor ontstaat er geen onverwachte toeloop aan mensen. “Kamperen in Nederland wordt dé zomervakantie van 2020!”

Wees er snel bij!

Wilt u deze zomer ook op kampeervakantie? Begin dan vandaag nog met de voorbereiding! Bij De Vossenhoek vindt u momenteel een ruim aanbod aan caravans die op voorraad staan. Deze kunnen wij snel leveren, zodat er deze zomer al mee op vakantie kunt!

Bovendien hebben wij een actie in samenwerking met de Erwin Hymer Group. Alle nieuwe caravans van Eriba, Bürstner en Dethleffs kunnen extra snel worden geleverd. U krijgt het eerste jaar 25% korting op de verzekeringspremie via Aveco. Én u kunt profiteren van een extra scherp financieringstarief.

Kom dus snel langs en kies uw nieuwe caravan uit! Onze verkoopadviseurs kunnen u helpen bij het vinden van de ideale caravan voor u. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een caravan. Let er wel op dat u er snel bij moet zijn voor de verhuur, want vol is vol.

Nederland vakantieland, vakantie 2020, kamperen in Nedeland, vakantie in eigen land

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.