y

Vacature back-office medewerker

Back-office medewerker Techno Center Rucphen (M/V)

In het Mobiledrôme – Vossenhoek Techno Center ben je niet zomaar een back-office medewerker. Bij ons heb je een cruciale rol in de werkplaats, omdat de monteurs dankzij jou altijd de juiste onderdelen voor handen hebben. Je bent als het ware een manusje-van-alles waarbij je ondersteuning biedt aan de werkplaats, het magazijn en de receptie.

Wat zijn jouw taken?

Samen met je collega’s is het jullie taak om ervoor te zorgen dat onderdelen op tijd en compleet worden geleverd of klaar liggen. Alleen dan kunnen wij onze afspraken met de klant nakomen en de service verlenen die onze klanten van ons gewend zijn.

Je draagt verantwoordelijkheid voor het hele beheer van het onderdelenmagazijn. Denk aan onder andere inkopen, aanvullen magazijn, verwerken van interne en/of externe orders en het uitvoeren van tellingen en controles. Kortom: alles om ervoor te zorgen dat elk onderdeel op tijd geleverd kan worden. Want: hoe sneller een klant zijn onderdelen heeft, des te sneller hij weer op pad kan met zijn caravan!

Daarnaast heb je ook een ondersteunende rol voor de receptie en de chef werkplaats. Jij gaat je dus al snel onmisbaar voelen!

Welke vaardigheden neem jij mee?

Natuurlijk ben jij klantgericht, klantvriendelijk, stressbestendig en heb je oog voor details. Deze kenmerken heb jij van nature, dus maak er gebruik van! Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je gevoel voor coördinatie, controleren, adviseren en plannen. Maar boven al: service is jou op het lijf geschreven. En: jij bent pas tevreden als de klant tevreden is!

Waar kom jij te werken?

Bij Mobiledrôme – Vossenhoek! Wij zijn een full-service kampeerbedrijf met caravans, campers, voortenten, technische accessoires, kampeerwinkel en twee werkplaatsen voor onderhoud en reparaties.

Als magazijnmedewerker kom je te werken in de werkplaats aan Korte Hei 37 te Rucphen. In dit ‘Techno Center’ – zoals wij onze werkplaatsen noemen – ligt de focus op onderhoud en reparatie van caravans en schadeherstel van caravans en campers.

Wat bieden we jou?

  • Afwisselend en uitdagend werk, want geen dag is het zelfde
  • Een ruim opgezette en moderne werkplaats met een hoge reputatie in de regio
  • Een gezellig team met een goede werksfeer en onderling vertrouwen
  • Mogelijkheden voor cursussen en scholing om jezelf verder te ontwikkelen

Heb jij interesse om bij ons te komen werken?

Dan nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek! Wij komen graag met jou in contact. Het enige wat je nu moet doen is een afspraak maken door te mailen naar michael@vossenhoek.nl en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel met een kop koffie om je motivatie toe te lichten.